samenwerken

Wij maken jouw plekje zichtbaar

Is jouw vakantieaccommodatie speciaal? Heb jij die ‘hidden gem’ waar men absoluut vakantie wilt vieren? Neem dan vooral contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar unieke vakantieparadijsjes om aan ons aanbod toe te voegen.  

 

Promoten doen we op basis van vaste (jaarlijkse) tarieven voor plaatsing van de accommodatie op onze social en onze website met directe link naar jouw website. Het contact met de gasten en de boekingen lopen dus direct via jou. Dat betekent dat wij geen commissies o.i.d. vragen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op om over de mogelijkheden te praten. 
 

Omdat we bij Spots & Spaces ook dol zijn op leuke dingen doen en van (kwalitatief) mooie spullen houden, staan wij ook open voor ‘destination branding’ van een activiteit of uitje of branding van een merk voor bijvoorbeeld reisartikelen. Neem vooral contact met ons op om te sparren. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën. 

 

E-mail: natascha@spots-and-spaces.com
Tel: +31 (0)6 261 66 222 
Insta: @spotsandspaces

 

 

 

 

Samenwerken vinden wij ontzettend leuk. We hechten veel waarde aan een fijne relatie. Er is veel mogelijk qua samenwerking, vooropgesteld dat het past bij waar Spots & Spaces voor staat.