• nataschahauer

6 x luxe vakantiehuizen met privé zwembad in Frankrijk

Bijgewerkt: feb 8

Zoek je het perfecte vakantiehuis in Frankrijk met privé zwembad? Ik heb ze voor je gevonden. Hieronder vind je zes unieke luxe vakantiehuizen waar jij lekker met je gezin kan genieten van een onbezorgde vakantie. Van die huizen die je op social media ziet langskomen en waarvan je denkt 'ik wil dit ook'. Nou hier zijn ze hoor! En de meeste zijn zo groot dat vrienden of familie ook nog kunnen aanhaken.


Dit jaar hopen we weer over de grens op vakantie te kunnen. Maar een beetje voorzichtigheid is nog wel geboden. Om niet afhankelijk te zijn van luchtverkeer, is een autovakantie dit jaar extra populair. Je houdt dan zelf de controle. Frankrijk is het ideale vakantieland om met de auto naartoe te gaan. Eten kan je eventueel ook in je eigen huis en mocht vertier buiten de deur onverhoopt toch nog niet moeilijk zijn, dan geniet je van je privé zwembad in de tuin van je vakantiehuis.


Geniet van een zorgeloze en veilige vakantie in een van de door Spots & Spaces geselecteerde huizen, met je gezin of zelfs met vrienden of familie – de meeste huizen hieronder zijn er groot genoeg voor.


1. vakantiehuis L’Ancienne Ecole

Deze oude meisjesschool in de Correze is geschikt voor 8 personen. Klik hier voor meer informatie.


2. vakantievilla Maison Vivre+

Oh wat een beauty is dit huis voor 6 a 8 personen in Zuidwest Frankrijk. Klik gauw verder voor meer informatie.


3. vakantievilla Casa Santa Teresa

Een fantastisch huis voor 12 personen op Corsica. Meer info? Klik hier!


4. vakantievilla La Maison de Mûrier

Deze waanzinnige villa in de Franse Alpen is geschikt voor 10 personen. Nieuwsgierig? Klik hier!


5. vakantiehuis LOFT

Een geweldige vakantievilla in Zuid-Frankrijk., Goed voor een vakantie met 12 man (m/v). Lees gauw meer.


6. Vakantievilla Maison la Boheme

Zuid-Frankrijk - een fraai vakantiehuis in Bohemian style voor max 11 personen. Meer weten? Klik hier.


Liever een wat minder groot huis en vind je een beetje reuring op vakantie ook wel leuk? Wil je je vakantie iets minder afgezonderd doorbrengen en zoek je een eigen huis op een klein domain waar meerdere huizen zijn? Dat kan voor kinderen heel leuk zijn. Ze kunnen daar andere kinderen ontmoeten om mee te spelen. Klik hier voor kleinschalige vakantieplekjes in Frankrijk.


Spots & Spaces - www.spots-and-spaces.com - selecteert vakantieplekjes heel zorgvuldig. Of het nou gaat om een boetiekhotel, een appartement of een vakantiehuis met privé zwembad, ze zijn allemaal stijlvol en hebben iets unieks. Ook vind je hier leuke vakantietips. Volg ons op @spotsandspaces voor de beste vakantie hideaways. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.


632 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven