• Natascha Hauer

Frankrijk - Vakantiedomein La-Bastide - Haute Vienne

Bijgewerkt: mei 18

Het vakantiedomein La-Bastide ligt op een mooi en ruim terrein. Landelijk gelegen maar op loopafstand van het kleine dorpje Coussac-Bonneval. Je begint de dag goed met een ochtendwandeling naar de plaatselijke bakker. Het kleinschalige domein heeft veel te bieden. De acht sfeervolle gîtes - alle met privé terras - zijn met grote zorg ingericht.

Het is een walhalla voor kinderen waardoor de ouders ook lekker kunnen genieten van hun welverdiende vakantie. De kinderen vermaken zich wel; twee zwembaden, een kinderspeelstraat met schommels en trampoline, een waterspeelbaan en een beekje waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.


Ook buiten het domein is voldoende te beleven voor zowel ouders als kinderen. Mooie Franse kastelen bezoeken, of leuke authentiek dorpjes met markten en brocantes,. Zwemmen kan buiten het landgoed in verschillende zwemmeertjes. Of ga je liever naar de dierentuin of het avonturenpark? Genoeg te doen!


Eten en drinken kan natuurlijk in je eigen huis maar er zijn ook verschillende leuke en sfeervolle plekken op het terrein waar je het eten kan bereiden, zoals zelfgemaakte pizza of BBQ. Of laat je eten verzorgen door de gastvrouw en -heer. Kortom, heb je zin in een praatje en gezelligheid, dan is dat gemakkelijk op te zoeken.


La-Bastide is een heerlijke vakantieplek. Onze kinderen vermaakten zich zo goed dat het ook voor ons echt vakantie was. Win-win! Ben je benieuwd en wil je meer weten? Kijk dan gauw op de website.


Prijsrange: laag


Andere kleinschalige vakantieparadijsjes in Frankrijk bekijken? Klik hier.149 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven