• Natascha Hauer

Spanje - Home hotel The Pink Pepper Tree - Mallorca

Hotel The Pink Pepper Tree ligt in het wijngebied Lloseta. Dit kleinschalige vakantie-paradijsje heeft slechts 8 kamers, waarvan drie met ligbad, een heerlijk zwembad en een bar. Alles ziet er even verzorgd uit; de kamers, de tuin, de grote woonkamer en de keuken. Het is er ronduit prachtig.

De keuken is de centrale plek van Home hotel The Pink Pepper Tree. Drie keer per week kan je aanschuiven voor een viergangendiner klaargemaakt met verse lokale producten. Ontbijt wordt bij mooi weer geserveerd op het terras.


Er worden verschillende activiteiten georganiseerd om lichaam en geest te voeden met positiviteit. Denk aan massages en workshops mindfulness, yoga en meditatie.


The Pink Pepper Tree ligt heel centraal op het eiland. De hoofdstad Palma en de kust bereik je binnen een klein half uurtje. En als je op pad gaat, vergeet een bezoek aan de wijnhuizen niet.


Al met al is dit een heerlijke plek om te ontspannen, te genieten en je te laten verwennen. The Pink Pepper Tree is een plek op Mallorca dat voelt als thuis.


Let op dit hotel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar.


Ontdek hier meer over The Pink Pepper Tree en de beschikbaarheid.


Prijsrange: midden

225 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven