• Natascha Hauer

Spanje - Fontenille – Menorca

Op het heerlijke nog niet met toeristen overspoelde eiland Menorca vind je deze unieke accommodatie bestaande uit twee prachtige boetiekhotels. Het concept draagt de naam Fontenille.

Twee historische panden met elk een eigen unieke uitstraling. Beide hotels zijn rete knap en toch geeft elk hotel een totaal andere beleving. .


Hotel Torre Vella is gevestigd in een oude Menorcaanse finca, omringt door grote witte muren. Torre Vella ligt in een vallei en is bedoeld als een bohemien toevluchtsoord, kijk maar naar de inrichting van de 17 prachtige kamer. Natuurlijke materialen en strakke sobere lijnen. De kamers hebben fijne terrassen om te relaxen en sommige hebben zelfs een eigen zwembad. Wil je meer privacy, dan boek je een casita, met een eigen keukentje, een woonkamer (met slaapbank) en een privé-zwembad. Er is een yoga-platform, een fitness en een restaurant.

Hotel Santa Ponsa heeft een luxere uitstraling en doet een ietwat mystiek aan. Het hotel is gesitueerd in een 17e eeuws koloniaals paleis. Denk weelderige tuinen met fruit- en palmbomen. De 21 fijne kamers zijn stijlvol ingericht met een koloniaal tintje. Het hotel heeft uitgebreide spa-faciliteiten.

Beide hotels zijn prima geschikt om met kinderen naartoe te gaan.


Of je nu voor Torre Vella of voor Santa Ponsa kiest, het is sowieso genieten in Fontenille. Je kunt gebruik maken van de faciliteiten van beide hotels. Menorca is een heerlijk eiland met vele strandjes en baaien. Er valt van alles te ontdekken.


Zie je jezelf hier wel vakantie vieren? Bekijk hier de beschikbaarheid.


Prijsrange: hoog

Recente blogposts

Alles weergeven