• Natascha Hauer

Spanje - Casa Vistas - Andalusië

Casa Vistas is een heerlijke privé villa in de heuvels van Andalusië bij het pittoreske dorpje Los Romanes. Het huis doet zijn naam eer aan met zijn adembenemende uitzicht. Een lust voor het oog en van alle gemakken voorzien, deze fijne plek. De boho chic inrichting, naturel met veel warme natuurlijke tinten en materialen, is zorgvuldig uitgezocht en doet een tikkeltje Marokkaans aan.

Het huis heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers. In de living is de oude openhaard bewaard gebleven waardoor het huis ook buiten het zomerseizoen heel geschikt is.


Bij Casa Vistas speelt het leven zich zomers buiten af. Er zijn verschillende zonne-terrassen en loungehoeken rondom het huis. Fijne ligbedden, een buitendouche, een uitgebreide buitenkeuken, alles is aanwezig om je een op en top vakantiegevoel te geven. De palmbomen rond het verwarmde zwembad maken het plaatje helemaal af.


Even van deze fijne plek af om de omgeving te verkennen? Tuurlijk, doen! De dichtstbijzijnde winkel is 10 minuten verderop, met 25 minuten zit je met je voetjes in de zee en met 40 minuten rijden sta je in het oh zo leuke Malaga.


Zin gekregen? Kijk voor meer details hier.
87 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven