• Natascha Hauer

Spanje – Can Marti - Ibiza

Bijgewerkt: mei 7

Een bijzonder accommodatie op een bijzondere locatie. Can Marti is een eco retreat in het noorden van Ibiza. Omgeven door heuvels ligt deze 400 jaar oude finca. Nu een heerlijke plek om te onthaasten. Een vakantieparadijsje weg van de drukte en in de natuur.

Het huis heeft 7 luxe suites voor 3 tot 5 personen en twee casita’s. De inrichting is heerlijk bohemian; natuurlijke materialen, hout, riet, geweven textiel. Om je vingers bij af te likken zo fraai. Je kunt kiezen uit verblijven met keuken of zonder keuken. In het laatste geval wordt er een heerlijk biologisch ontbijt geserveerd.


Can Marti heeft een fijn natuurzwembad waar het prettig vertoeven is. Zin in een zen-momentje? Boek een yoga- of meditatiesessie. Er is een kleine winkel waar je onder andere groente en fruit uit de tuin kunt kopen. Loop je over het terrein dan kan je zomaar door de ezels en kippen worden begroet die daar heerlijk rondscharrelen.


Door het bos loopt je in 10 minuutjes naar het dorp San Juan de Bautista. Can Marti is een fantastische accommodatie om in alle rust en stilte het mooie Ibiza te ontdekken.


Meer weten? Kijk op de website van Can Marti.


Prijsrange: midden


Recente blogposts

Alles weergeven