• Natascha Hauer

Portugal - Pensão Agricola - Algarve

In het oosten van de Algarve, ligt dit heerlijk landelijk gelegen nieuwe hotel Pensão Agricola. Verscholen tussen de vijgen-, sinaasappelen- en amandel-bomen, op de top van een klif, vind je het best bewaarde geheim van de regio.


Het fijne hotel - een oude kleine boerderij - heeft zes prachtige kamers. Drie zijn

er gelegen in het oorspronkelijke gebouw. De andere drie zijn gevestigd in bij-gebouwen. De kamers zijn alle geschikt voor 2 personen. Bedden bijplaatsen is helaas geen optie. Belangrijk om te weten, het hotel is niet geschikt voor kleine kinderen. Kinderen vanaf 12 jaar zijn wel welkom.

De kamers zijn stijlvol ingericht met leuke details en van alle gemakken voorzien. Ze hebben alle een eigen patio waar het heerlijk vertoeven is. Misschien komt huisezel Ernesto nog even bij je buurten terwijl je buiten geniet van de rust en schoonheid van de omgeving.


Het royale ontbijt is inbegrepen. Het wordt geserveerd op het fijne schaduwrijke terras. Lichte maaltijden kunnen hier ook worden verkregen. Diner op afspraak.


Het hotel ligt tussen het pittoreske vissersdorpje Cacela Velha en de historische stad Tavira. Op afspraak regelt het hotel ritjes met de tuk-tuk naar de mooie stranden in de omgeving, de steden in de buurt of door de bergen. Een leuke manier om de omgeving te verkennen. Vespa verhuur of de huur van een Alfa Romeo Spider cabrio behoort ook tot de mogelijkheden. Zie je jezelf al gaan?


Wat een prachtige plek voor een ontspannen vakantie in Zuid Portugal. Kijk gauw voor de beschikbaarheid op de website van Pensão Agricola.


Prijsrange: midden`


292 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven