• Natascha Hauer

Italië -Nikis Resort - Umbrië

Bijgewerkt: mrt 18

Tussen de groene heuvels in Umbrië ligt dit oude kleine dorpje uit de 12e eeuw bestaande uit een kerk en een paar gebouwtjes. Het geheel is met behoud van originele details en met heel veel zorg gerenoveerd en is vandaag de dag het charmante en luxe Nikis Resort. Een heerlijk kindvriendelijk verblijf in het fijne Italië.

De 10 kamers zijn alle prachtig ingericht. Let op, de verblijven hebben geen eigen voorzieningen om te koken. Ontbijten, lunchen en dineren kan in het kerkje - of bij mooi weer op het fijne terras – waar het restaurant van het resort gevestigd is. De oude fresco’s maken het een bijzondere plek.


Het domein is goed onderhouden. Twee zoutwaterzwembaden, een kinderbad, een fitnessruimte, een putting green voor de golfliefhebber en een spa maken dat je je niet hoeft te vervelen. Voor de kinderen is er ook nog een grote trampoline.


In de omgeving is van alles te doen. Er zijn leuke steden in de buurt die het bezoeken waard zijn, zoals Cortona en Perugia. Of huur een fiat 500 en toer daarmee lekker door het Italiaanse landschap. Succes verzekerd.


Nikis Resort is een ideale plek voor stellen of gezinnen die in de watten gelegd willen worden. Wil je meer weten? Kijk dan op website.


Prijsklasse: midden


Wil je liever een privé villa met eigen zwembad in Italië? Kijk dan hier.

Recente blogposts

Alles weergeven