• Natascha Hauer

Italië - Vakantiehuizen the farmhouse (10 personen) & the farmhouse Piccola (4 personen) – Umbrië

Bijgewerkt: apr 17

Op landgoed La Segreta (‘het geheim’), gelegen in een natuurreservaat in het hart van Umbrie, staan twee vakantiehuizen met elk z’n eigen charme. Het landgoed is nog steeds actief als ecologische boerderij. Er wordt extra vierge olijfolie en biologische rode wijn gemaakt. Jij kunt verblijven in één van de twee prachtige vakantiehuizen, afhankelijk van het aantal personen waarmee je je vakantie viert.

‘The farmhouse’ is 300m2 en is gelegen tussen de kersenboomgaarden en de gerstvelden. Deze vakantievilla heeft 4 slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 10 personen. Het huis is waanzinnig ingericht met zijn vele terracotta en beton.


‘The farmhouse Picolla’ is 160m2 en met 2 slaapkamers geschikt voor 4 personen. Dit was het oorspronkelijke huis van de boer die de omliggende landerijen bewerkte. De renovatie is goed gelukt; een mix van traditionele elementen en moderne comfort. Het huis biedt uitzicht op prachtige natuur en het middeleeuwse stadje Piedicolle.


Zowel de gasten van the Farmhouse als die van the Farmhouse Picolla kunnen gebruik maken van het mooie zwembad dat een ondiep gedeelte heeft met het oog op jonge kinderen.


La Segreta is een goede uitvalsbasis om Umbrië te ontdekken. In de buurt zijn leuke Middeleeuwse dorpjes en stadjes, restaurantjes, kloosters. Genoeg te doen.


Prijsrange: hoog


Wil je meer weten over deze stijlvolle vakantiehuizen? Ga naar de website van La Segreta.


Andere luxe vakantiehuizen met zwembad in Italië bekijken? Klik hier.


35 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven