• Natascha Hauer

8 x unieke kleinschalige vakantieplekjes in Frankrijk

Bijgewerkt: apr 11

Meer dan ooit kiezen we komende zomer massaal voor een vakantiehuis in plaats van een hotel. Zo zijn we onafhankelijk, veiliger en hebben we meer controle. Wel zo handig in deze onzekere tijden.


Een vakantiehuis op een kleinschalig vakantieverblijf geeft je een goede mix van gezelligheid en privacy. Zo kan je veilig en zorgeloos je welverdiende vakantie vieren.


Frankrijk was altijd al een fijn vakantieland maar komend jaar is Frankrijk helemaal in trek; makkelijk te benaderen met de auto zodat je niet afhankelijk bent van lucht-verkeer. En met een eigen vakantiehuis kan je je eigen prakkie verzorgen, mochten de restaurants niet open zijn. Zo kan je op vakantie ongestoord je eigen plan trekken.


Hou je van kleinschalig maar wil je toch wel een beetje reuring en andere mensen om je heen? Vriendjes en vriendinnetjes voor de kinderen, maar geen massaal gebeuren? Dan is een Frans domain met gîtes de perfecte keuze.


Wij zetten hieronder de 8 leukste kleinschalige vakantiedomeinen voor je op een rij.


Vakantiedomein Le Petit Pauliat - Auvergne

Hier wil je zijn. Geen massatoerisme maar een kleinschalig vakakantieparadijsje met twee gîtes en twee luxe safaritenten. Bij Le Petit Pauliat ontbreekt je aan niets; de Nederlandse eigenaren leggen je in de watten. Lees hier meer over deze fijne plek.


Vakantiedomein Into the prairie – Bretagne

Unieke gite in Bretagne

Wat een plaatje is dit kleinschalige vakantiedomein. Acht stuk voor stuk pareltjes van huizen in Bretagne. Geen zwembad maar de zee dichtbij. Een feest voor ouder en kind. Lees gauw meer.


Bassivière Barn Chic - Lot et Garonne

Vijf waanzinnige vakantiewoningen, een restaurant met lokale organische producten, een Barn shop en een verwarmd zwembad. Genoeg ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Lees hier meer.


Vakantiedomein Boulede – Lot-et-Garonne

Wat een fijne plek: vijf charmante vakantiehuizen en twee zwembaden. Meer weten over dit heerlijke vakantiedomein? Klik hier voor meer informatie.


Vakantiedomein La-Bastide - Haute Vienne

Acht vakantiehuizen op een heerlijk domein, twee zwembaden, veel sfeervolle buitenplekjes om heerlijk te eten, table d’hôtes. Een plek om vrienden te maken en te genieten van je gezin. Meer weten? Klik hier.


Monsieur Deux – Centre-Val de Loire

Twee smaakvol ingerichte gîtes op het Franse platteland. Voldoende ruimte en rust voor een heerlijk ontspannen vakantie. Lees hier meer over dit vakantieparadijsje.

Kijk hier voor meer informatie.


Vakantiedomein Au Perier - Dordogne

Een mini design dorpje is dit vakantieparadijs. Drie luxe gîtes en een gezamenlijk zwembad. Hier ga je genieten! Lees hier meer.


Esprit du Bocage – Normandië

Twee smaakvolle gîtes in het achterland van Mont-Sant-Michel in Normandië. Wat een fijne plekjes zijn dit. Lees hier meer over de huizen van Esprit du Bocage.


Wil je liever een luxe vakantiehuis met eigen privé zwembad? Kijk dan hier.


Spots & Spaces - www.spots-and-spaces.com - selecteert vakantieplekjes heel zorgvuldig. Of het nou gaat om een boetiekhotel, een appartement of een vakantiehuis met privé zwembad, ze zijn allemaal stijlvol en hebben iets unieks. Ook vind je hier leuke vakantietips. Volg ons op @spotsandspaces voor de beste vakantie hideaways. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.


735 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven