Zoeken
  • Natascha Hauer

Novanta 90 - Toscane

Bijgewerkt: feb 20

Wat ooit begon als een pop-up hotel, een initiatief van vier Amsterdamse vrienden, is nu een waar vakantieparadijs in een verlaten bergdorp. Dit 'off grid retreat' heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie.

Het dorpje, dat nu hotel Novanta is, ligt prachtig in de ongerept natuur. In het hoofdgebouw van Novanta zijn 6 suites en 5 studio's. Op het terrein zijn ook nog twee cottages, een boomhut en een skylodge. Iedere kamer heeft zijn eigen charme met een fantastisch uitzicht op de vallei.


Op het domein is er een spa, een klein buiten theater en een infinity pool met cocktailbar. Er worden yogaretreats, workshop en events gehouden en een Italiaanse chef maakt heerlijke gerechten van streekproducten. Kinderen kunnen

er heerlijk buitenspelen en ontdekken, in de keuken helpen of de dieren eten geven. Er valt altijd wel wat te beleven.


Wil je er toch even op uit, dan is er in de omgeving genoeg te doen. Een heerlijk riviertje om te zwemmen, oude dorpjes, kerken en kastelen. Natuur en cultuur all over the place!


Wil je meer weten? Kijk dan gauw op de website.


Prijsrange: laag


Tip: Novanta is een perfecte trouwlocatie. Denk aan lange tafels met heerlijk eten, zwoele zomeravonden, ongedwongen sfeer en genoeg slaapverblijven voor de gasten.Liever een privé villa met eigen zwembad in Italië? Kijk dan hier.16 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

natascha@spots-and-spaces.com    |    +31 (0)6 26166222    |    @spotsandspaces

© 2020 Spots & Spaces