• Natascha Hauer

Griekenland - Mimi & Coco - Corfu

Bijgewerkt: apr 11

Dit kleine villacomplex heeft slechts drie fijne vakantiehuizen met elk een eigen privé zwembad. De villa's liggen in het rustige gedeelte van Corfu en hebben een prachtig uitzicht over de Middellandse zee. Ze zijn duurzaam en met natuurlijke materialen gebouwd.

De villa's Julious & Augustus bieden plaats aan 4 volwassenen en twee kinderen. Villa Juno biedt plaats aan 4 volwassenen en 1 kind. De huizen hebben elk een fijn terras, een zwembad, een uitgebreid ingerichte keuken, twee slaapkamers en 2 badkamers.


Naar de zee kan je wandelen. Wil je het eiland Corfu verder verkennen? Huur dan een scooter of een auto en geniet van prachtige baaien en authentieke dorpjes.


Oh niet onbelangrijk, het ontbijt wordt verzorgd. Hoe fijn is dat! Persoonlijk vind ik dat echt het ultieme vakantiegevoel. En schoonmaken of opruimen hoeft niet want ook dat wordt voor je gedaan. Een verblijf bij Mimi & Coco kan je nog luxer maken want je kan allerlei 'gemakken' bijboeken. Zoals een personal trainer, een thuiskok, oppas of massages. Ooh la la, dat is pas vakantie vieren!


Zin gekregen? Kijk voor de beschikbaarheid van de Mimi & Coco villa's.


Prijsrange: hoog

Recente blogposts

Alles weergeven