• nataschahauer

Griekenland - Mèlisses - Andros

Bijgewerkt: jun 10

Het landgoed Mèlisses ligt afgelegen op een klif aan de westkust van het mooie kleine eiland Andros. Het uitzicht over de Egeïsche Zee is prachtig. Mèlisse bestaat uit twee tweepersoonskamers met directe toegang tot de infinity pool, twee suites met buitenkitchenettes en een huisje voor 4 personen met een keuken en eigen zwembad. Vanuit alle vertrekken heb je een fantastisch uitzicht op zee.

Designliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Mèlisses. Een mix van Italiaaans elegantie en Frans antiek, zonder de Griekse roots uit het oog te verliezen. Vintages meets hedendaagse beschouwing.


De eigenaresse doet haar best om het je naar de in te maken. Haar passie voor eten en reizen vind je overal terug op het landgoed. Een uitgebreid ontbijt met streekproducten wordt geserveerd in het hoofdgebouw waar je betoverd wordt door alles wat je om je heen ziet. Niet alleen het ontbijt is prachtig maar het wordt ook geserveerd met fraai bestek en knap servies. Het grote zoutwaterzwembad en de zee als achtergrond maken het ontbijt tot een magisch begin van de dag.


Hoe breng je hier je dagen door? Je bent een trap verwijderd van je privébaai. Zwemmen, lezen, ontspannen. Niets hoeft. Wil je er toch even op uit? Ontdek het eiland Andros. Andros is een klein typisch Grieks eiland in de Cylcladen. Denk witte huisjes, blauwe daken, knusse haventjes. Andros heeft een ruig landschap, duizelingwekkende kliffen, authentieke dorpjes en het meest turquoise water denkbaar.


Durf je het aan om je vakantie door te brengen in paradijsje Mèlisses? Kijk hier voor de beschikbaarheid.


Prijsrange: midden

Recente blogposts

Alles weergeven