• Natascha Hauer

Griekenland - Kapsaliana Village - Kreta

Bijgewerkt: apr 11

Te midden van de grootste olijfboomgaard van Kreta en gebouwd rond een oude olijfmolen werd in een eeuwenoud dorpje dit vakantieparadijsje gecreëerd. De restauratie van de oude gebouwen duurde in totaal vier decennia. Het resultaat mag er wezen. Authenticiteit werd gecombineerd met luxe. Een schitterend klein resort waar het zeer goed vertoeven is.

Er zijn in totaal 22 verblijven, van tweepersoonskamers tot familie suites. Verder is er een zwembad, een restaurant, fijne terrasjes, een poolbar en een cocktailbar.


In de nabije omgeving vind je een archeologisch museum, een klooster en talloze schilderachtige dorpjes en mooie vergezichten. De natuur is prachtig. Wie van keramiek houdt, kan zijn hart ophalen. Het dorpje Margarites dat in de buurt ligt, kent een lange traditie in de keramische kunst. Het strand ligt op een kwartiertje afstand. De omgeving leent zich perfect om lopend, met de mountainbike of met een scooter te verkennen. Kreta is een prachtig eiland en er is veel te ontdekken.


Ontdek wat dit vakantieparadijs met een rijke geschiedenis nog meer te bieden heeft.


Prijsrange: hoog


Recente blogposts

Alles weergeven