• Natascha Hauer

Griekenland - Canava Villas -Santorini

Bijgewerkt: mei 18

In Emporio, het grootste dorp van Santorini, ligt Canava Villas, een gloednieuw complex van drie onafhankelijke villa’s voor 4 tot 7 personen. Resort appartementen noem ik het maar. Ideaal voor een vakantie met z'n tweetjes, met het gezin of met een groep. In het laatste geval huur je het hele complex en kan je met 16 personen terecht.

Wat een waanzinnige accommodaties zijn dit. De villa's zijn uitgehouwen in de rotswand. Plafonds van 4,5 meter hoog, natuurlijke materialen waar hout en steen overheersen en een ietwat excentrieke inrichting.


Een binnenplaats met een dompelbad van 5m met jacuzzi, een zitje op het dak met uitzicht op het zwarte strand van Perivolos en op het oude pittoreske middeleeuwse dorp Emporio.


Santorini is een heerlijk eiland om te ontdekken. Het populaire eiland met zijn witte huisjes en blauwe koepeldaken spreekt bij iedereen tot de verbeelding. Bij Canava Villas kan je een auto huren zodat je het eiland kan ontdekken. Het is 7 minuten rijden naar het zwarte strand van Perivolos, 15 minuten rijden naar Thedra (de hoofdstad) en 20 minuten naar de haven. Of boek een boottocht rond het eiland. Ook dat is een leuke manier om meer van Santorini te zien. En natuurlijk, geniet van de mooiste zonsondergang van de wereld. Want daar staat Santorini om bekend.


Een verblijf in Canava Villas boeken? Ga naar de website.


Prijsrange: midden
Recente blogposts

Alles weergeven