• Natascha Hauer

Griekenland - boetiekvilla's Eros Keros - Pano Koufonissi

Stel je voor: een klein Grieks eiland dat nog niet overspoeld wordt door toeristen, pittoreske dorpjes, hagelwitte stranden, turquoise water, haventjes met authentieke tavernes met op de achtergrond Griekse witte huisjes. Hoe fijn is dat beeld? Dat willen we toch allemaal?!


Op het eiland Pano Koufonissi, in de Cycladen, vind je dit prachtige kleine boetiek complex met slechts vier luxe huizen – voor 4 tot 6 personen - die door de eigenaresse met veel stijl en liefde zijn ingericht.

Ieder huis is van alle gemakken voorzien. Je geniet hier in discrete luxe en sereniteit. Buiten heeft elke villa een heerlijk eigen terras met uitzicht op de Egeïsche Zee.


Nadat je van het heerlijke ontbijt hebt genoten is het fijn vertoeven op Eros Keros. Neem een duik in de infinity pool of doe mee met een yogales. Of slenter langs het prachtige strand. De zee is een wandelingetje verwijderd van je villa.


Wil je het eiland ontdekken? Een auto is niet nodig. Je zou het lopend in twee uur kunnen doen. Je kan ook een fiets huren en op ontdekking gaan. Een andere fijne mogelijkheid is om mee te gaan op een boottochtje om alle prachtige stranden te zien.


Een heerlijke plek voor een kalme en ongedwonge vakantie waar niets moet maar alles wel mag. Meer weten? Kijk op de website van Eros Keros.

Recente blogposts

Alles weergeven