Hoe het begon

hoe ik ben begonnen...

In het voorjaar van 2020 - je weet wel, toen we allemaal thuis zaten vanwege corona - mijmerde ik over mijn toekomst. Mijn werk waar ik al 19 jaar zat en waar ik alle ins & outs kende, was nog steeds leuk, maar ik wilde al een tijdje iets anders. Iets waar ik  weer helemaal warm voor zou lopen, waar ik mijn ei in kwijt kon en dat mij energie zou geven. 

 

Ik hou er van om te reizen, om naar plaatsen te gaan waar ik me verwonder en geïnspireerd raak. Avonden lang struin ik het web af voor de mooiste vakantieplekjes, de coolste accommodaties en dat unieke plekje om er op uit te gaan. Thuis, in mijn mooie huis net over de grens van Amsterdam, fantaseer ik geregeld over het ontdekken van al die mooie plekken die ik heb gezocht en gevonden. Of dat nou op een eiland aan de andere kant van de wereld, in een stad in Europa of om de hoek van ons huis is. En dan worden de plannen gemaakt…

 

Mijn omgeving weet dat ik in de loop der jaren een enorme collectie geweldige plekjes heb opgebouwd. Ik krijg dan ook veel vragen om tips over locaties om naartoe te reizen, speciale accommodaties om in te verblijven en leuke dingen om te doen zijn. Na wat aandringen van mijn vrienden heb ik besloten om deze plaatsen in een grotere setting te delen. En zo is Spots & Spaces tot leven gekomen. 

Naast Spots & Spaces ben ik ook eigenaar van Studio Spatie, Tekst & Communicatie. Ik help ondernemers en het MKB om de communicatie doelstellingen te realiseren. Dit doe ik o.a. door het schrijven van webteksten, blogs, brochures etc. Mijn specialisatie is het schrijven van teksten voor de reisbranche

Ik hoop dat ik je kan inspireren met mijn selectie van de meest unieke vakantieplekjes!

 

Ps. Hoewel ik altijd op zoek ben naar dat leuke plekje, en altijd bezig ben om een volgende trip te plannen – mijn wish list kan je echt geen ‘lijstje’ meer noemen - wil ik nog wel zeggen dat thuis mijn beste plek is. Ik heb op veel plaatsen gewoond, ook een paar jaar in Brazilië, en heb een hoop gezien. Maar thuis in Amstelveen, waar ik met mijn liefde en drie prachtige dochters woon, is toch echt de fijnste plek om te zijn. En over dat persoonlijke leven schrijf ik in mijn blog Expeditie Klein Geluk.

natascha@spots-and-spaces.com    |    +31 (0)6 26166222    |    @spotsandspaces

© 2020 Spots & Spaces