blog

 

over spots & spaces

 

Wat maakt Spots & Spaces bijzonder?

Spots & Spaces is vanuit passie en behoefte ontstaan. Het is een klein bedrijf waar heel goed gekeken wordt naar de relevantie van de tips die worden gedeeld. Past het bij de waarde, de stijl en het beeld dat Spots & Spaces belangrijk vindt? Samenwerkingen worden heel weloverwogen aangegaan. Puurheid en authenticiteit staan voorop met als doel om de doelgroep te informeren en te inspireren. 

 

Wie is de doelgroep van Spots & Spaces? 

Spots & Spaces is ontstaan uit onze eigen behoefte. Mensen zoals wij zelf - gezinnen met een boven gemiddeld inkomen die houden van luxe én authenticiteit – zijn de doelgroep van Spots & Spaces. Mensen die het thuis al fijn hebben en het op vakantie minstens zo fijn willen hebben. Met iets extra’s. En juist dat extraatje, daar zijn wij naar op zoek gegaan. 

 

Wat zijn de criteria voor Spots & Spaces?

Voordat een vakantieaccommodatie op onze website komt, doorstaat het een ‘test’. We hebben een hoge standaard voor de plekken die we als tips geven waarbij de factoren comfort, genieten, inspireren, beste plekje en realistisch belangrijke pijlers zijn. 

 

Comfort

Als het thuis al fijn is, wil je dat op vakantie toch zeker ook. Voor minder dan thuis doen we het niet. Waarom zou je anders je vertrouwde plekje verlaten? We houden van comfort. Goede materialen, kwaliteit, ruimte en schoonheid. Een bepaald niveau van service en ontzorgen, zodat je op vakantie heerlijk kan ontspannen, 

 

Genieten

Genieten is voor iedereen anders. Het is moeilijk te vangen in woorden. Voor ons is genieten wanneer alles klopt. Of juist wanneer je verrast wordt. Locatie, sfeer, dat extraatje wat je thuis niet hebt – zwembad, groot kookeiland, pooltafel of openhaard – is allemaal van invloed om maximaal te kunnen genieten. De WOW-factor, zoals een bekende boer ooit zei. Dat is wat wij zoeken in vakantie-accommodaties. 

 

Inspireren

De vakantieplekjes die wij tippen moeten inspireren. Of het nu gaat om de inrichtingsideeën voor je eigen huis of dat het je stimuleert om bij thuiskomt iets nieuws te op te pakken (om meer te gaan wandelen of koken bijvoorbeeld) vanwege deze leuke vakantieplek. Het moet je prikkelen, je aanzetten tot nieuwe ideeën, zodat je met nieuwe energie en plannen thuiskomt. 

 

Beste plekje

Is de plek nog enigszins een verborgen juweeltje? Wij houden van plekjes die niet al bij iedereen bekend zijn. En eenmaal op je plekje moet je het gevoel hebben dat je echt op het beste plekje zit wat je had kunnen kiezen. Geen plekje in de buurt waar je liever had gezeten. Eenmaal terug thuis, wil je dit plekje aanraden aan goede vrienden en familie. Tenzij je er nog een keer naar terug wilt gaan en je het liever nog even geheim houdt… 

 

Realistisch 

Wij kijken goed naar prijs- / kwaliteitverhouding. De mooiste plekken op de wereld laten zien is niet zo moeilijk. De fraaiste plekjes binnen een bepaalde budgetrange is een ander verhaal. We gaan uit van een bepaalde levensstandaard van onze doelgroep. De accommodaties die wij laten zien moeten binnen het budget van die doelgroep passen. 

contact

 
Image by Kelly Sikkema

laat van je horen...

Heb je een vraag of opmerking, wil je samenwerken, heb je een tip voor een waanzinnig vakantieplekje die helemaal bij Spots & Spaces past of wil je me een product toesturen zodat ik daar een review over kan schrijven? Laat hieronder van je horen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

...of neem contact op

E-mail: natascha@spots-and-spaces.com

Tel: +31 (0)6 26166222

Insta: @spotsandspaces

natascha@spots-and-spaces.com    |    +31 (0)6 26166222    |    @spotsandspaces

© 2020 Spots & Spaces

homepage3